Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте-36/100 разход?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами аз ходих при Бобо.... Само с алфи се занимава...Чак в орландовци е...Малко скъпичко взема, ама като го хвалят хората - 30лв ми взе...А днес и при него ще сменям Ламбда Сонда... Иначе има и други сервизи където правят диагностика...Мисля, че в Александър ауто също...Просто не ги знам...

Ето разгледай тези теми:
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 14&start=0

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 32&start=0

Дано всичко се оправи :P
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
      Ами аз ходих при Бобо.... Само с алфи се занимава...Чак в орландовци е...Малко скъпичко взема, ама като го хвалят хората - 30лв ми взе...А днес и при него ще сменям Ламбда Сонда... Иначе има и други сервизи където правят диагностика...Мисля, че в Александър ауто също...Просто не ги знам...

Ето разгледай тези теми:
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 14&start=0

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 32&start=0

Дано всичко се оправи :P
      на тва пък кво му е скъпото?
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от glock26
        36/100 разход
        Аз в момента съм на 19-20литра
        абе вие ТИРОВЕ ли карате бе
        за сравнение VOLVO FH12 с 20т натоварен и още 14т собствено тегло, дава 32-35/100
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

?

Италсервиз ми е най-близо до работата, така че мисля да ида там-какво ще кажете?
          Alfa Romeo 156

Comment

Ходих до Италсервиз, но ми казаха да си запиша час за края на другата седмица-ми аз до тогава ще съм дал още 5-600 лв. за бензин.
            Alfa Romeo 156

Comment

отиди при Бобо, диагностиката я прави веднага
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Ще му звънна по-късно да го питам за утре.....мерси.
                Alfa Romeo 156

Comment

Прескочил зъб на ангренажа
                  Виж Алфата ...

Comment

Колегата е писал че двигателят е 8в а това значи че е с верига.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

колега, преди месец станах собсвеник на същата колица като твоята. Първата зарядка ми отчете около 18-20 на 100, а и за капак, при пуснат климатроник, на празен ход гаснеше /разхода е при пенсионерско каране и без клима по подразбиране/. Закарах я на препоръчан сервиз. закачиха я на компютъра и даде грешка единствено в сигнала на ламбда сондата. почнаха да я търсят е не я откриха къде е . след ден - два и търсене на литература установих, че катализатора заедно с прословутата сонда е изтърбушен и го няма. после разбрах, че тая гадорийка оказва съществено влияние само върху екологията. отидох в сервиз, където нямаха много доверие на компютъра. поиграха си с дебитомера и сега в града при пусната клима и повече чакане по светофари от колкото каране, при положение, че се давам само на моторите - около 14/100, а и имам обещанието на момчето от сервиза, че ще си послугува още.
                      Alfa Romeo 155 TS, 1993 г., 129 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                        Първоначално публикувано от glock26
                        36/100 разход
                        Аз в момента съм на 19-20литра
                        абе вие ТИРОВЕ ли карате бе
                        за сравнение VOLVO FH12 с 20т натоварен и още 14т собствено тегло, дава 32-35/100

Само цялостен преглед му е майката.
                        Лелелеле няма такъв разход
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                        Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от ENERGOTEAM
                          ...даде грешка единствено в сигнала на ламбда сондата. почнаха да я търсят е не я откриха къде е . ...поиграха си с дебитомера и сега в града при пусната клима и повече чакане по светофари от колкото каране, при положение, че се давам само на моторите - около 14/100...
                          Правилно ли е да се пипа дебитомера при положение, че ламбда сондата не работи Бах сервиза да не могат да намерят една ламбда сонда По-добре си я смени от нея най-вероятно ти е големия разход...Според мен и 14 е много!
                          Виж Алфата ...

Comment

Сега се връщам от Бобо-качи я на компютъра и каза че колата е перфектна. Единствената грешка която дава е че не работи датчика за външната температура.Ламбдата и дебитомера са в ред. Според него единственото обяснение е да са ми източили бензина. Ще правя нова засечка, дано да е прав. Вярно е че капачката на резервоара не се заключва.
                            Alfa Romeo 156

Comment

Ми ако някои те знае че не ти се заклучва капачката на резорвара, що да помисли че резорвара ти е сонда и да си направи едно сондасче .
                              AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

36 литра за 45 км не могат да ти минат през инжекторите освен ако не си мина тез 45 км на пистата на божурище
                                има вариант да те меткат на банзиностанцията- топлп студено и т.н.т
                                друго може да е да тече от някаде
                                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                                X